En blogg om allt som faller mig in

April i bilder

Publicerad 2010-04-25 18:10:44 i Allmänt,



Okej, månaden är inte slut än men... ja... jag vet inte.
Det spelar väl ingen roll? Jag får väl lov att, om jag vill, sammanfatta de 25 första dagarna av April?


Jag fick fundera lite igår då jag och familjen promenerade till videobutiken för att hyra lite film, uppenbarligen är det inte lika lukrativt nu för tiden och när man granskar kvarterets videobutik och dess sortiment blir det mer uppenbart än någonsin. Jag tror de hade mer soppsparris och porrfilm (mitt bland all vanlig film, kan tilläggas) än aktuella filmer.

Senare på väg hem passerade vi kvarterets frisörsalong.


Ser ni skelettet i skyltfönstret?


Ibland måste jag fundera över vad det är för ett jävla ställe jag bor på ändå, där nöjesmetropolen säljer soppsparris och porrfilm och tror att det kan utgöra en trevlig lördagskväll och där frisörsalongen ställer ut skelett i skyltfönstret.

Sen visserligen, under skelettet står det något om massage så det kan ju tänkas att det hela har med människans anatomi och göra, men jag finner det ändå inte som en lyckad skyltning.

Musikalitet

Publicerad 2010-04-22 14:55:59 i Allmänt,



Om jag spelade samma stycke, skulle jag anses vara lika begåvad som pojken eller skulle faktumet att jag är äldre en honom få folk att tycka att det är ganska medelmåttigt? Jag önskar att jag vore en liten asiatisk pojke som spelade piano, åh vad folk hade gillat mig!

Pollenchock 3000 (och en penicillinkur)

Publicerad 2010-04-20 20:15:16 i Allmänt,

Askmoln svävar runt och ryktet går att i natt kommer det att snöa. Meteorolog vill jag då aldrig bli, det känns som att ju mer jag skulle lära mig desto mer förvirrad skulle jag bli.

Avnjuter en kopp med Kusmi-te och blickar lite sorgest mot ett renskrapat fat med resterna från min födelsedagstårta.


Tydligen så depatrieras i genomsnitt 12 japaner från Paris varje år pågrund av svår, kulturell chock.

... och tydligen kan mina fötter/kängor/ben/byxor se ut så här när jag står i en vattenpöl.

Om

Min profilbild

Josefine Bentzen

Jag heter Josefine. Mina intressen består av att köpa för mycket te, missbruka tv-serier, glömma läxor, vara på gränsen till hypokondrisk samt försöka få folk att skratta.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela