En blogg om allt som faller mig in

Den omöjlige artonåringen...

Publicerad 2012-11-27 19:07:22 i Allmänt, Tankar,

Det är ganska ofta jag funderar på det där fenomenet där man startar ett band men börjar producera bandtröjor och planera logotyper innan man ens har första ackordet i första låten färdig. Den där peppen över ett projekt som liksom resulterar i att man börjar i helt fel ände; en pepp jag bara för någon sekund sedan upplevde då jag var nära på att börja designa temat på bloggen innan jag ens återupptagit bloggandet i sig.

Tack och lov lyckades jag stoppa mig själv innan jag satt med html-koder upp till halsen och nu sitter jag istället här och skriver ihop ett inlägg. Som sedvanligt är, då jag återupptagit bloggandet ett ex antal gånger vid det här laget, så måste jag understryka att jag antagligen kommer att misslyckas även den här gången. Det ligger liksom i min natur att aldrig riktigt fullfölja saker, främst för att jag snart kommer hitta något nytt jag vill pyssla med och då kommer allt annat flyga ur fönstret.

Med det klarlagt är det ju kanske bra att ha en riktlinje för bloggen, så jag vet kring vilka ämnen jag bör spåna och planera om jag mot all förmodan blir en produktiv bloggare. Problemet är att jag är oerhört... riktningslös? Om jag inte sitter still så är jag nog i rörelse fast i cirklar; och det kanske kan räknas som en riktning men det är en sådan där som inte leder någonvart.

Å andra sidan tänker jag att ett liv dokumenterat på internet är den ultimata moroten för att ta tag i grejer. Man vill ju inte framstå som en lat tråkmåns.

Men det har jag nog redan gjort ändå.

När jag ändå sitter här nu och skriver så kanske det är fint om jag gör ett någorlunda normalt inlägg, aka visar små utdrag ur mitt liv sedan jag sist skrev (och det var väl för sisådär femtio år sedan)

I icke kronologisk presenterar jag därför...


... En bild från när min klass anordnade en liten seconhand-butik i ett klassrum under skolans kulturdagar.

... Pigment från en gång då jag blandade ihop lite färg till olje- och temperamålningslektionen


... En mysig frukost jag gav mig själv en morgon. Den bestod av hallonte, äppeljuice, blåbärsbagel med philadelphiaost, minimorötter samt två diklofenak (hade en huvudvärk som varade i ca. månad i september och fick leva på de värktabletterna)

... Min hamster Edith som är gamma, skruttig, döv och halvblind men lika fin ändå


... En vit duva som under en naturkunskapslektion satte sig utanför fönstret. Roliga som jag och Lina är så gav vi duvan namnet Jonathan.


... Den manshatande papegojan Nicke som jag fick stifta bekantskap med i somras
... Och slutligen en solnedgång i somras efter en födelsedagsmiddag hos Max


Det var det för den här gången.
[infoga passande, trevlig och lagomt avslappnad hej då-fras]


Om

Min profilbild

Josefine Bentzen

Jag heter Josefine. Mina intressen består av att köpa för mycket te, missbruka tv-serier, glömma läxor, vara på gränsen till hypokondrisk samt försöka få folk att skratta.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela